Uma Thurman voor FitFlop zomercampagne 2017

Het nieuwe boegbeeld van FitFlop

De welbekende actrice en awardwinnares Uma Thurman is de ‘superwoman’ voor de lente-/zomercollectie van FitFlop dit jaar. Uma Thurman is vol lof over FitFlop. Zij symboliseert dan ook van kop tot teen het begrip ‘superwoman’, net zoals haar rol in de bekende films ‘Kill Bill’ en ‘Pulp Fiction’.

De vrouw in Uma Thurman

In een exclusief interview vertelt ze het volgende:

Zelfvertrouwen is …
“de mogelijkheid hebben om voor lange periodes te kunnen stappen en sterk in de schoenen te staan. Het is belangrijk fit en sterk te zijn. Zelfvertrouwen is sterkte.”

Ik zou mijn jongere ik zeggen dat …
“het leven een reis is. Heb meer medeleven.”

Wanneer ik denk aan ‘superwomen’, dan denk ik aan …
“moeders en alle andere vrouwen die zorg dragen voor hun kinderen en bijdragen aan de maatschappij, werken en zorgen voor hun gezin. Ik denk aan de ongelofelijke moed dat er nodig is om verantwoordelijk te zijn voor anderen, ervoor te zorgen en dit alles met een glimlach.”

Als ik de superkracht had om één moment uit mijn leven terug te bezoeken, dan zou ik …
“teruggaan naar het moment waarop ik mijn eerste kindje kreeg. Ik zou de kersverse mama die ik toen was vertellen dat het allemaal wel gemakkelijker zal worden. Ik zou mezelf zeggen om wat meer te relaxen en ervan te genieten en me niet constant zorgen te maken over mezelf aan te kleden voor de komende drie maanden.”

Het is belangrijk om van jezelf te houden omdat …
“je moet eerst je eigen zuurstofmasker opzetten voordat je iemand anders kan helpen. Dat is een feit!”

Als ik in iemand anders haar schoenen zou kunnen staan voor één dag, dan zou ik …
“Rosa Parks bezoeken, de first lady van de burgerrechten. Ik zou haar zeggen dat we acht jaar lang een briljante zwarte president hebben gehad die niet enkel prachtige dingen heeft gerealiseerd voor Amerika, maar ook voor de wereld.”

Het type superwoman die ik wil zijn voor mijn kinderen is …
“een liefde-, begripvolle en attente, eentje die luistert zonder oordeel. Daarna hun leren hoe ze terug moeten knokken om uit het probleem te geraken.”

Ik verkies platte schoenen boven hakken omdat …
“ze me kracht geven, ik kan de hele dag op platte schoenen lopen, zij geven me sterkte.”

De laatste keer dat ik mijn superwoman-kracht moest gebruiken, heb ik …
“me gerealiseerd dat me kwetsbaar voelen deel is van mijn job. Op een bepaalde manier is ouder worden bevrijdend, maar de brutaliteit van Hollywood doet me naar mijn rode cape grijpen. Oh, had ik er maar één – hoe graag ik zou naar de hemel vliegen wanneer alles me teveel wordt!”

FitFlop lente-/zomercollectie 2017

Ben jij reeds geïnspireerd door Uma Thurman? Ontdek dan hieronder of op onze comfortschoenen website haar FitFlop favorieten.

De favo FitFlop slippers en FitFlop sneakers van Uma Thurman

Sporty-Pop™ X High Top Lizard Print

C97_407.png


F-Sporty™ Laceup Sneaker Leather

H55_194.png


F-Sporty™ Sneaker Uberknit

E91_001.png

Bekijk je graag de volledige zomercollectie van FitFlop bij Original Brands? Bezoek snel alle FitFlop voor dames of alle FitFlop voor heren bij Original Brands – comfort shoe expert.

*interview vertaald naar Nederlands uit Choez Magazine.

Dit bericht werd geplaatst in Sale, Kortingen & Acties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s