Schoenen om je natuurlijke houding te verbeteren en fysieke klachten te verminderen

Original Brands stelt voor: Vionic schoenen

De slippers, sandalen en schoenen van Vionic verbeteren je natuurlijke houding, voorkomen dat je gaat overproneren en verminderen de eventuele lichamelijke klachten, zoals het doorzakken van de voeten. Ook mensen die last hebben van hielspoor of plantaire fasciitis, kunnen met Vionic schoenen geholpen zijn. Vionic slippers en sandalen zijn daarbij verstelbaar (door velcro of een gesp), zodat het een juiste pasvorm voor je voet heeft.

Wat Vionic tot comfortschoen maakt

Het orthopedisch voetbed met Orthaheel Technologie zorgt ervoor dat je comfort ervaart zoals het moet. De technologie is gebaseerd op meer dan 30 jaar succesvolle chiropodie en een enorme klanttevredenheid.vionic-technologie

Vionic slippers en sandalen dragen

Wij en duizenden anderen zijn overtuigd dat Vionic helpt om je loopcomfort te optimaliseren. Start vandaag met eventuele hielpijn, knie- en heupklachten te verminderen. Probeer het dragen van je Vionic slippers of Vionic sandalen op te bouwen, zodat je gewoon raakt aan het voetbed. Start met 1,5u en bouw het langzaam op met iedere dag een kwartier langer.

Vionic comfortschoenen bij Original Brands

Vionic schoenen mogen wel onder de noemer ‘comfortschoenen’ worden geplaatst, ze zijn superstijlvol en modieus. Original Brands biedt online Vionic slippers en sandalen aan. Wil je op de hoogte blijven over de Vionic-collectie? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg onze Facebookpagina.

 

Dit bericht werd geplaatst in Sale, Kortingen & Acties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s