FitFlop, van ouch naar aaahhh

FitFlop Pressure map

Wie FitFlop zegt, heeft het over comfortabele sandalen, schoenen en laarzen met een vleugje mode en een vernieuwende mix van schoonheid en gezond verstand. Want bij FitFlop geloven ze erin dat je pas goed in je vel zit als je comfortabele én mooie schoenen aan je voeten hebt.

Hoe zorgen zij daarvoor? Met hun ergonomische zolen! In 2006 had Marcia Kilgore, oprichtster van FitFlop, één doel voor ogen: de comfortabelste schoenen ter wereld creëren. Ze werkte samen met twee Britse biomechanici en ontwikkelde zo de Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit. Later volgde ook de SupercomFF™-middenzool om een nog ruimer gamma modellen aan te bieden.

Microwobbleboard™-middenzool voor supercomfort

De technologie van de Microwobbleboard™-middenzool brengt drie diagonale secties van een materiaal met meervoudige densiteit samen tot een naadloos platform voor de voetzool dat schokken absorbeert, druk verspreidt en ervoor zorgt dat jouw voeten zich fantastisch voelen.

FitFlop Microwobbleboard

Superlicht en prachtig:  SupercomFF™-middenzool

De slanke SupercomFF™-middenzool is gemaakt van een dempend en drukverdelend materiaal met dubbele densiteit en is ergonomisch ontwikkeld en gevormd om perfect onder de voeten te passen, zodat jouw schoenen jou echt ‘voortbewegen’.

FitFlop SupercomFF

Dit comfort moet je dus écht eens zelf proberen! Bestel nu jouw favoriet FitFlop model bij Original Brands, profiteer nog snel van de solden of doe jouw voordeel op onze outletpagina.

Dit bericht werd geplaatst in Sale, Kortingen & Acties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s