FitFlop solden – comfortabele schoenen aan zachte prijsjes

FitFlop Sale

Ben je een grote FitFlop™-fan, maar heb je nog niet zo’n grote collectie thuis? Of heb je nog geen FitFlop schoenen in jouw kast staan, maar wel op je verlanglijstje? Haal dan snel een paar FitFlop schoenen in huis tijdens de solden. Je vindt nu een ruime keuze bij Original Brands aan zeer zachte prijsjes!

Warme winterlaarzen

Ken je het comfortabele gevoel van de FitFlop slippers al? Dan is dit jouw kans om de wintercollectie uit te proberen. Ga voor een lage schoen zoals de bootschoen Loaff™ Lace Up Moc , de klassieke Chukkamoc™ Boot of een zachte Mukluk™ Shorty. Of verkies je eerder een hoge laars? Dan heb je keuze uit de stijlvolle Loaff™ Shorty Zip Boot en F-Pop™ Chelsea Boot of de heerlijke warme Supercuff Mukluk™ en Superfringe Mukluk™. Met een voering van suède of schapenvacht loop je deze winter bijna echt op wolkjes!

Schitterende slippers

Een nieuw paar FitFlop slippers aan je voeten bereidt je nu al voor op een zonnige zomer. Je droomt meteen weg over luieren op het strand of gezellig slenteren over straat. Met een lekkere cocktail in de hand waan je je zo op vakantie. Koop dus nu al een glitterende FitFlop Surfa™ Shimmer of Super Electra™ en haal het zomergevoel in huis!

Pluizige pantoffels

Of hou je meer van gezellig thuis zijn? Dan vind je bij FitFlop de perfecte pantoffel voor ultiem knuffelcomfort in huis.  Een voering van suède of vilt en een rubberen buitenzool maken van de Shuv™ Felt en Gogh™ Moc aangename pantoffels voor in huis. Maar The Cuddler™ is toch wel onze favoriet met een gewatteerde binnenkant en superzachte boord van schapenvacht!

De solden bij Original Brands zijn dus het ideale moment om jouw FitFlop-collectie uit te breiden. Neem snel een kijkje in onze webshop en sla je slag! Vergeet ook zeker de outletpagina niet.

Dit bericht werd geplaatst in FitFlop, Sale, Sale, Kortingen & Acties en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s