Converse – draag jouw favoriete All Stars ook in de winter!

Nu Koning Winter dan toch een onverwachte prik geeft, gooien we die trouwe canvas All Stars sneakers even aan de kant.

Tijd om je All Stars Boots aan te trekken!

Converse heeft namelijk ook aan warme wintertenen gedacht. Neem gauw een kijkje in onze collectie van dames en heren– nu aan zachte soldenprijsjes:

Converse Boot HI – in kleur ‘sand’ of ‘black’ voor heren of dames

Dit is een hoge Converse sneaker in licht geschuurd leer. De binnenzool is gemaakt van textiel. De sneakers zijn gevoerd met zacht fleecetextiel. De leren rand om de schacht is dubbel gevoerd en biedt extra steun en comfort. De buitenzool is van rubber. Bekijk hier de Converse boot hi in lichtbruin (sand) of hier in het zwart.

Converse Hi-Rise Boot XHI – in kleur ‘black’ of ‘thunder’ voor dames

Dit is een Sneakerboot voor dames. Het bovenwerk is gemaakt van opgeruwde suède – afgewerkt met stiksels. De Chuck Taylor All Star Hi-Rise Boot heeft het klassieke Chuck Taylor silhouet maar loopt door tot halverwege de kuit. De boord van de Hi-Rise heeft de ideale lengte voor een bootsneaker en heeft een speciale opvulling voor maximaal comfort. Om de hak zit een rubberen laagje en op de hiel een stoere rits die je kunt gebruiken om de sneakers sneller aan te trekken. De voering bestaat uit imitatiebont. De buitenzool uit rubber met ongelijk reliëf. Het heeft een schachthoogte van 15 cm. Het is de perfecte keuze voor het mixen en matchen van je favoriete Chuck Taylor looks met seizoenelementen die gewoonlijk aan boots zijn voorbehouden. Bekijk hier de sneakerboot in grijs of hier de sneakerboot in het zwart.

Converse Chuck Taylor Street Hiker Hi – in kleur ‘Pinecone’ of ‘Black’ voor heren

De straten waar je komt, zijn niet altijd geplaveid en droog. De Converse Chuck Taylor All Star Street Hiker is gemaakt om kilometers te maken en alle weersomstandigheden te trotseren. Tegelijkertijd blijft deze schoen in alles de klassieke uiterlijke kenmerken van Converse All Star trouw. Het is de samensmelting van laars en sneaker, maar dan à la Chuck Taylor. De voering bestaat uit zacht textiel en de buitenzool uit gripvast rubber. Er bevindt zich een logopatch van Converse op de zijkant van de schoen. Bekijk hier de Street hiker in het lichtbruin en hier de Street hiker in het zwart.

Converse Chuck Taylor All Star Nylon – in kleur ‘Storm wind’ of ‘Nighttime navy’ voor dames

Het is een uiterst mooie hoge vetersneaker waarvan de buitenkant bestaat uit gewatteerde nylon. De voering bestaat uit textiel. Er bevindt zich aan de buitenzijde een Converse logopatch. Het heeft een rubberen buitenzool en schoenneus. Bekijk hier de All Star in Nylon grijs en hier voor de All Star in blauw.

 

Kijk snel op onze website voor de volledige Converse collectie!

Dit bericht werd geplaatst in Sale, Kortingen & Acties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s