Kerstcadeautjes online bestellen bij Original Brands

Zijn cadeautjes onder de kerstboom ook bij jou een traditie?

De Sint heeft ons verlaten, daar komt dus Kerstmis om de hoek kijken. Dat wil zeggen gezelligheid, lampjes, lekker eten, een kerstboom en gewoonlijk ook cadeautjes.

Koop je kerstcadeautjes online

Geen fan van de kerstdrukte in de winkels? Iedereen gehaast, druk heen en weer om toch maar een geschikt kerstcadeau te vinden voor man- of vrouwlief, kinderen, grootouders, en ga zo maar door. Maak het jezelf dan gemakkelijker door online te shoppen.

Wat inspiratie nodig? Ga eens kijken bij de onlineshop Original Brands! Schoenen, tassen en leuke sokken zijn een uitermate geschikt cadeau voor Kerst! Kan je zelf geen keuze maken? Geef dan een cadeaubon van Original Brands zodat de ontvanger zelf een cadeau kiest dat bij hem of haar past.

Online cadeautips bij Original Brands

Een stel tieners in huis? Dan maak je hun wellicht zeer blij met een paar Converse sneakers of Vans sneakers. Niet enkel sneakers is een optie, maar denk bijvoorbeeld ook aan een leuke rugzak van Converse.

Een hedendaags, hip merk is Herschel. De rugzakken hebben een authentiek bergbeklimmerskarakter. De Herschel rugzakken zijn gemaakt van hoge kwaliteit en zijn duurzaam. Er zijn diverse maten beschikbaar. Enkele populaire modellen zijn de Herschel Heritage, de Herschel Pop Quiz en Herschel Little America. Er is ook nog een model met klassieke look, namelijk Herschel Classic met inhoud van 21L.

Verder heb je de rugzakken van Herschel Settlement; hier kan je een onderscheid maken in de 21L, de Settlement kids van 7,5L en Settlement Youth met een inhoud van 15L.

De Herschel Retreat rugzakken hebben een geweldig mooi karakter. Een typisch alpinistische stijl is hierin verwerkt.

Tot slot bieden we je Herschel Dawson rugzakken aan, gegarandeerd een mooie uitstraling! Liever wat kleiner gepakt en gezakt? Kies dan voor een Herschel Daypack  – de rugzak is vervaardigd uit lichtgewicht nylon, neemt weinig ruimte in en is op te bergen in zijn eigen binnenvak!

Jouw bestelling gratis als cadeau verpakt

Original Brands zorgt ervoor dat het bestelde artikel feestelijk verpakt wordt, en dat helemaal gratis! Dit kan je tijdens de bestelling gewoon aangeven. Wij zorgen voor de rest!

Dit bericht werd geplaatst in Sale, Kortingen & Acties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s