De Tevasandaal weer terug van weggeweest

Teva sandalen en slippers

De sandaal zomertrend

Elke zomer heeft zijn eigen most wanted shoes. Vorig jaar was een Birkenstock de trend – deze zomer hoort een Teva helemaal thuis in jouw schoenenkast. Jawel, het bekende slipper- en sandalenmerk, geliefd door vele outdoorfans en watersportliefhebbers is back being popular!

Teva populair en gewild

Je kan er niet meer omheen; menig modebloggers en fashionista hebben hun Instagram gevuld met foto’s waarin de Tevasandaal een gewaardeerd deel van de garderobe is geworden.

De lente/zomercollectie 2014 van Miuccia Prada en Marc Jacobs zorgde voor vele verraste gezichten langs de catwalk. De modellen droegen namelijk een eigen, opgeleukte versie van de Teva. Dit jaar volgde ook Burberry, Marni, Christopher Raeburn en Tibi de setting en namen dus de watersport en outdoor als inspiratiebron.

Hoe de Teva bekend raakte

Vooral in de jaren ’90 heeft Teva zijn bekendheid verworven. Het werd meer een levenswijze, voor zij die zich niet met de grote menigte wilden associëren, in plaats van ‘een sandaal aan je voet’. In de voorbereidingsfase van het Lollapalooza festival werd Teva dé coolste schoen genoemd. Ook een advertentie in Rolling Stone Magazine zorgde voor een rush op de sandaal. “Do you live in a shoe, or do you exist in a Teva?”

Teva staat voor comfort

Teva is inmiddels mainstream; je jongere zus die de festivals afschuimt maar ook je vader heeft ze ontdekt om met gemak lange wandelingen te maken. Tegenwoordig staat ergonomie, comfort en authenticiteit weer voorop; kijk maar naar de trend Normcore en Nike Roshe Runs.

Op zoek naar Teva?

Bij Original Brands kunt u Teva sandalen en slippers online bestellen, zowel dames-, heren– als kindermodellen. Geef je over aan velcro deze zomer en verwen je voeten!

Dit bericht werd geplaatst in Sandalen, Teva en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s