Voel je goed met de nieuwe FitFlop™ !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinds de lancering zeven jaar geleden blijft FitFlop™ erin geloven – zelfs voor het DE trend werd – dat EEN SCHOEN PAS ECHT COOL IS ALS HIJ OOK COMFORTABEL ZIT.

De MICROWOBBLEBOARD-middenzool van onze iconische eerste sandaal – de Walkstar– werd ontwikkeld door twee visionaire biomechanici en onze oprichtster, Marcia Kilgore. De sandaal was sportief en mooi bovenaan en uiterst ergonomisch onderaan. En de vrouwen waren er dol op.

De obsessie van FitFlop voor een bio-mechanisch geoptimaliseerd design vormde de inspiratie voor onze nieuwe modieuze FF2-collectie. We hielden rekening met de belangrijkste looks van het seizoen en plaatsten er onze ultrasmalle SupercomFF-middenzolen met dubbele densiteit onder. Zo genieten uw voetzolen van een non-stop ‘feel good-gevoel’.

De SS15-lijn focust op de essentiële zomergenoegens plezier, ontspanning en vrije tijd. De lente staat in het teken van lichtjes zorgeloze fun terwijl de zomer wat gedurfder en speelser wordt met een mengeling van texturen.

Koplopers van de FF2-collectie zijn de ultrafijne BANDASANDAAL en de bijzonder schattige F-POPBALLERINA. En in de SS15 FitFlop-collectie de fantastische AZTEK CHADAINSTAPPER en onze uiterst functionele SKINNYSANDAAL, beide voorzien van onze schitterende, onklopbare MICROWOBBLEBOARD-middenzolen.

Ontdek de nieuwe FitFlop collectie zomer 2015 bij Original Brands. De volledige collectie is beschikbaar.

Dit bericht werd geplaatst in Sale, Kortingen & Acties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s